UDON utilitza cookies per millorar la teva experiència a la nostra web, per mostrar-te els productes que et puguin interessar i per guardar el teu carret. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat. Accepto

MENJAR SA

INGREDIENTS FRESCOS, FET AL MOMENT

Cuinem amb ingredients de primera qualitat i frescs del dia
Tots els nostres plats estan fets al moment.

comida zanahoria

Fruita i verdura

La fruita i verdura que servim a UDON és fresca i tallada a diari en els nostres restaurants per a que gaudeixis de la màxima qualitat i sabor. Les peces de fruita i verdura són cuidadosament seleccionades en origen en la cerca d'oferir un producte de proximitat als nostres clients. De l'hort al nostre plat. Cada dia que passa anem incorporant més verdures i fruites ecològiques a la nostra carta.

comida pescado

Peix i marisc

El nostre salmó està cuidadosament seleccionat pels nostres proveeïdors i provè de les fresques aigües del nord d'Europa. Disfruta del salmó procedent de Noruega de qualitat superior.

comida pescado
comida carne

Carn vermella i blanca

La nostra carn vermella té el seu origen al nord d'Europa a través d'un proveeïdor especialitzat en la carn de boví d'alta qualitat. La vedella que servim provè de Dinamarca i es cuidadosament criada i alimentada de forma natural. El pollastre de corral que servim és d'un llinatge seleccionat i alimentat a base de cereals.