UDON utilitza cookies per millorar la teva experiència a la nostra web, per mostrar-te els productes que et puguin interessar i per guardar el teu carret. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat. Accepto

UN

NOU CONCEPTE

DE RESTAURACIÓ

UDON obre el seu primer restaurant al març del 2004 amb un concepte de negoci desconegut a España però amb més de 400 anys d'història al Japó: els Noodle Bars o restaurants especialitzats en la preparació de fideus asiàtics o noodles.


Un nou concepte de restauració únic i diferenciat en tot el territori nacional basat en el “casual dining” amb una filosofia clara: Menjar ràpid, equilibrada i nutritiva, servida en un entorn de disseny, a un preu competitiu i amb un servei orientat al client.

ESPECIALISTES EN

NOODLES

Els noodles són el menjar ràpid i saludable perfecte per a disfrutar d'una dieta equilibrada, sana i nutritiva. Són una font d'hidrats de carboni que el cos digereix amb facilitat per a proporcionar energia. Durant segles la població japonesa ha gaudit d'una salut excel·lent basant la seva alimentació en fideus orientals.

A UDON creiem que adoptant alguns dels hàbits dietètics orientals sera beneficiós per a la nostra salud. Els noodles són un element indispensable d'aquesta dieta i formen part de la nostra alimentació bàsica.

A UDON SERVIM UNA GRAN VARIETAT

DE NOODLES, ELS MÉS POPULARS SÓN:

200gra cada plat

SOBA

Fideu fi
de blat integral

200gra cada plat

RAMEN

Fideu fi

200gra cada plat

ARRÓS

Fideu molt fi
fet amb arròs

200gra cada plat

UDON

Fideu gruix fet amb
farina de blat, aigua i sal

Els noodles (fideus) són originaris de la Xina, on van aparèixer cap al 5000 AC.
Desde allà es va extendre el seu consum cap a altres països asiàtics. Actualment la seva popularitat ha traspassat les fronteres sent cada dia més apreciats en tot el món.

Durant el segle VI i juntament a nombrosos canvis culturals, Xina va compartir l'art de fer noodles amb Japó. A partir d'aquell moment els noodles es van convertir en un element quotidià d'aquest país. Durant segles, la població japonesa ha gaudit d'una salut excel·lent lliurant-se de moltes enfermetats associades amb la dieta occidental.