Si vostè dóna el seu consentiment, utilitzarem cookies pròpies i de tercers per realitzar una anàlisi d’ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis, així com per facilitar publicitat personalitzada, mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències o facilitar la connexió amb xarxes socials. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí Accepto

Què són els noodles?

Al Japó hi han tres tipus bàsics de noodles, Udon, Ramen i soba.

Els noodles són el menjar ràpìd perfecte per a gaudir d'una dieta equilibrada, sana i nutritiva. Són una font d'hidrats de carboni que el cos crema amb facilitat per a proporcionar energia.

Durant segles, la població japonesa ha gaudit d'una excel·lent salut lliurant-se de moltes enfermetats associades amb la dieta occidental. A Udon, creiem que, adoptant alguns dels hàbits dietètics orientals, aconseguirem que la nostra salut resulti beneficiada. Els noodles són un element indispensable d'aquesta dieta i formen part de l'alimentació bàsica al Japó desde fa més de mil anys.

Actualment, la seva popularitat ha traspassat fronteres, i els noodles cada dia són més preciats en tot el món.


Història

Els noodles (fideus) són originaris de la Xina, on van aparèixer cap al 5000 AC. Des d'allà es va estendre el seu consum cap a d'altres països asiàtics. Actualment, la seva popularitat ha traspassat les fronteres i cada dia són més apreciats a tot el món.

Durant el segle VI i al costat de nombrosos canvis culturals, la Xina va compartir l'art d'elaborar noodles amb Japó. A partir d'aquest moment els noodles es van convertir en un element quotidià d'aquest país.

Durant segles, la població japonesa ha gaudit d'una excel·lent salut alliberant-se de moltes malalties associades amb la dieta occidental. A UDON creiem que adoptant alguns dels hàbits de la dieta oriental aconseguirem que la nostra salut se'n beneficiï. Els noodles són un element bàsic d'aquesta dieta i formen part de l'alimentació bàsica a Japó des de fa més de 1000 anys.

Actualment els noodles són molt més que menjar ràpid, oferint varietat, versatilitat i un alt valor nutritiu, són alts en carbohidrats, tenen un baix contingut en sal i no contenen greixos.

open popup
No has seleccionat cap fitxer

El producte s'ha afegit correctament a la cistella

Finalitzar comanda

S'ha detectat un error en afegir el producte a la cistella.

S'ha produït un error